När kommer sopbilen

Skriv din adress i rutan, klicka på den fullständiga adressen i listan som dyker upp och klicka därefter på ”sök”.

Tänk på att kärlet ska stå med draghandtaget vänt mot avfallshämtarna och dragvägen senast 06:00 på tömningsdagen. Draghandtaget är det på andra sidan från lockets lyfthandtag.

När kommer sopbilen hanterar enbart adresser för villor, inte flerbostadshus.

Resultat

Mat och restavfall

Plast och papper

Ordinarie sophämtning

Sommarhämtning

Trädgårdsavfall

Ny sökning

Storhelger kan påverka din tömningsdag

Tänk på att "När kommer sopbilen" alltid visar ordinarie tömningsdag! I anslutning till storhelger som påsk, midsommar, jul och nyår kan din sophämtning ske dag före eller efter ordinarie tömningsdag. Håll koll på hemsidan i samband med storhelger så vet du vad som gäller för just dig.

Sophämtning vid storhelger

Information om hämtning av trädgårdsavfall

Följande gäller för hämtning av trädgårdsavfall: För dig som bor väster om järnvägen är det hämtning jämna veckor: v. 16 - v. 44 För dig som bor öster om järnvägen är det hämtning ojämna veckor: v. 17 - v. 45 För dig som bor utanför Lidköpings tätort är det hämtning ojämna veckor: v. 17 - v. 45 Hämtning av trädgårdsavfall sker alltid på torsdagar. Läs mer om abonnemang och kostnader för hämtning av trädgårdsavfall via länken.

Abonnemang, avgifter och tjänster för avfallshantering
Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

 

Sidansvarig: